ForretterSvampesalat med mandlerHer får du vores bud på en lækker vegetarisk salat, der giver hønsesalaten kamp til stregen - og som tilmed er genial til julefrokosten, påskefrokosten eller en hvilken som helst hverdagsfrokost.ForretterOpskrift: Æg i cocotte med spinat og hellefiskÆg i cocotte er en skøn, lun ret til de fleste frokoster - fx julefrokosten, hvor klassisk julemad får et twist. Få opskriften her.ForretterOpskrift: Grønkålstatar på ristet rugbrødGrønkål hører til efteråret og vinteren - her får du en opskrift på små, lækre hapsere, der gør det ekstra lækker at spise den sprøde kål. Få opskriften her.ForretterOpskrift: Lakserillette med fennikelsalatDen cremede og røgede rillette er nem at lave, let og luftig i både smag og konsistens - og så passer den perfekt til alle årstiders begivenheder lige fra julemiddage til påskefrokoster. Få opskriften her.ForretterLækre hapsere: Minitærter med løgkompot og brieDe små, sprøde minitærter med fyld af gratineret brie og løgkompot med portvin er så nemme at lave, at alle kan være med. Få opskriften her.ForretterMinitærter med asparges og stenbiderrognFå opskriften på disse små, sprøde tærter med den sikre vinderkombination af asparges og stenbiderrogn.ForretterOpskrift: Friske asparges med syrlig-sød citrondressingKnasende sprøde asparges syrligt twist, som tilmed komplimenteres af ostens blødhed og perlende, knasende birkes – mums!ForretterForvandl nemt confiteret and til anderiletteDet er ingen sag at forvandle confiteret and til anderilette og få en velsmagende ret til julebordet. Her får du den nemme opskrift på anderilette.