- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Forretter
- opskrift på nem anderilette

Forvandl nemt confiteret and til anderilette
Det er ingen sag at forvandle confiteret and til anderilette og få en velsmagende ret til julebordet. Her får du den nemme opskrift på anderilette.
Skrevet af nemlig.com. Foto: nemlig.com · 13 december 2020Samlet tid: 20 min. Arbejdstid: 20 min.
Ingredienser (4 personer)
Anderillette:
2 stk. confiterede andelår (bryst kan også bruges)
2 dl (ca.) andefedt + 2 spsk. til toppen
Salt og peber efter smag
Serveringsforslag:
4 skiver (ca.) brød
0.25 gl. syltede rødløg
8 stk. (ca.) cornichoner
1 håndfuld salatblade
Fremgangsmåde:
Tag de confiterede andelår ud af emballagen eller op af fedtet (afhængigt af produkt). Gem fedtet.
Riv kødet fra hinanden med to gafler og kom det i en røreskål.
Vend kødet sammen med andefedt og smag til med salt og peber. Bland den evt. let, for at få en finere konsistens.
Kom rilletten i en beholder med låg. Smelt lidt andefedt (kan nemt gøres i mikroovn) og hælde et over rilletten. Kom rilletten på køl og lad den sætte sig helt.
Den kan sagtens 'modne' nogle uger i køleskab og holder sig fint 1 måned på køl.
TIP: Rester fra juleanden kan sagtens bruges også. Og så kan du naturligvis også confitere andelår selv
Server anderiletten på godt brød fx på bund af salat og toppet med syltede rødløg eller cornichoner. Vælg en smuk tallerken eller fad - for eksempel fra Encore Festivo-serien fra erik bagger som på billedet.
Opskriften er udviklet og produceret af nemlig.com. Se alle varer, du skal bruge og læg dem nemt i kurven her.
