Sujihiki er den japanske udgave af den europæiske filetkniv. Sujihiki fra MIYABI er en ultraskarp kniv med en kerne bestående af 133 lag stål.
- Ergonomisk håndtag i sort ahorn
- Hårdhed på 67 Rockwell
- Sujihiki er den japanske udgave af den europæiske filetkniv
Denne knivserie fra Miyabi er den nyeste kreation. Serien med tilnavnet "67" beskriver stålets hårdhed på knap 67 Rockwell. Ultra, ultra skarphed. Selve stålets kerne består af 133 lag og er behandlet med CRYODUR® ishærdningsprocess for at sikre korrosionsbestandighed samt holdbarhed. Materialet er pulverstål.
Det traditionelle D-formerede skaft er udarbejdet i sort asketræ og stålets mange lag giver det smukke damaskdesign, der ikke er til at få øjnene fra.
Miyabi 5000MCD 67 er den optimale serie for dig, der ønsker skarpere end skarpt - ultra, ultra skarphed.
Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.