- Hjem
- Inspiration
- Køkkentips
- floedebolle-tips-ditte-julie

Få Ditte Julies bedste tips til at lave flødeboller
Det kan være udfordrende at få ensartede flødeboller, der ikke ligner skæve juletræer... Men heldigvis er det ikke umuligt! Få Ditte Julies bedste tips til at bruge flødebolleforme og få perfekte resultater.
Skrevet af Imerco · 11 oktober 2022Måske skal ungerne med i køkkenet? Måske skal du lave hjemmelavede flødeboller som dessert? Uanset hvornår du skal bruge dem, så får du her 3 brugbare tips til dine flødeboller, så de bliver både ensartede og flotte.
Tip 1: Chokoladen skal have sat sig
Når du har støbt dine flødeboller, så put dem en tur i fryseren, så er du helt sikker på, at chokoladen har sat sig.
Tip 2: Brug silikoneforme
Silikone er et aktivt materiale, der er blødt og alligevel formstabilt. Brug derfor flødebolleforme af silikone, så flødebollerne bliver både ens og nemt kan tages ud af formen.
Tip 3: Sådan får du flødebollerne ud af formen
Teknikken til at løsne flødebollerne fra formen er som følger: Løsn langs kanten, og giv så flødebollen et let pres i bunden (dvs. flødebollens top). Når flødebollen er halvvejs ude af formen, kan du nemt hive den helt ud af formen.
Tip
Vil du se, hvordan Ditte Julie gør? Så se videoen her: