Den perfekte espresso får du med kaffebønner du selv kværner, fx med Zassenhaus espressokværn. Zassenhaus har en lang og stolt tradition for at producere manuelle kaffekværne i højeste kvalitet. I modsætning til mekaniske kaffekværne udvikler en manuel kværn næsten ingen varme, mens du kværner, og derfor påvirkes kaffens smag ikke. Zassenhaus Santiago espressokværn er designet med en konisk kværn i robust specialstål, der maler så jævnt og fint, at du kan brygge den velkendte tyrkiske kaffe, som kræver ekstremt fintmalede bønner. Kværnegraden kan indstilles lige under espressokværnens håndtag, og den færdigmalede kaffe kan du let hælde over i din filterkurv direkte fra skuffen i kværnen. Materiale: bøgetræ og rustfrit stål. Højde: 20 cm. Bredde: 8,3 cm. Længde: 12,7 cm.
TIP: Du får den optimale espresso, når du kværner dine kaffebønner lige før brygning. De essentielle olier i kaffebønnerne forsvinder nemlig hurtigt efter bønnerne er blevet kværnet, og det er netop olierne, der skaber den lækre crema på toppen af espressoen og giver dig den lækre og intense smag.
Den perfekte espresso får du med kaffebønner du selv kværner, fx med Zassenhaus espressokværn. Zassenhaus har en lang og stolt tradition for at producere manuelle kaffekværne i højeste kvalitet. I modsætning til mekaniske kaffekværne udvikler en manuel kværn næsten ingen varme, mens du kværner, og derfor påvirkes kaffens smag ikke. Zassenhaus Santiago espressokværn er designet med en konisk kværn i robust specialstål, der maler så jævnt og fint, at du kan brygge den velkendte tyrkiske kaffe, som kræver ekstremt fintmalede bønner. Kværnegraden kan indstilles lige under espressokværnens håndtag, og den færdigmalede kaffe kan du let hælde over i din filterkurv direkte fra skuffen i kværnen. Materiale: bøgetræ og rustfrit stål. Højde: 20 cm. Bredde: 8,3 cm. Længde: 12,7 cm.
TIP: Du får den optimale espresso, når du kværner dine kaffebønner lige før brygning. De essentielle olier i kaffebønnerne forsvinder nemlig hurtigt efter bønnerne er blevet kværnet, og det er netop olierne, der skaber den lækre crema på toppen af espressoen og giver dig den lækre og intense smag.