Lav lækre pastaretter, smagfulde simreretter eller brun kød og grøntsager på denne lækre sauterpande fra Morsø.
- Satinfinish Sandwichbund
- Kan bruges på alle varmekilder
- Er ovnfast
Hvorfor vælge en stålsauterpande?
Sauterpanden har en satinfinish både udvendigt og indvendigt. En satifinish bruges på de fleste stålgryder, da levetiden som oftest er længere end på f.eks. en sauterpande med belægning. De fleste belægninger tåler ikke maskinopvask og metalredskaber er et no-go. Derimod er Morsø sauterpanden velegnet til opvaskemaskine, og metalredskaber kan du også sagtens benytte dig af. Hertil har en satinfinish, ligesom børstet stål, en flot mat overflade.
Sauterpanden har en magnetisk sandwichbund. Her er bunden lavet af en aluminiumskerne med rustfrit stål på begge sider. Det gør, at varmen fordeles jævnt og effektivt fra bund og op langs siderne, hvilket giver mere varme til dit stegeemne. Det magnetiske lag er rigtig godt, hvis du har bordskånere med magneter i. For sætter du den varme sauterpande på sådan en, følger bordskåneren med sauterpanden rundt, og du slipper for at jonglere med en varm sauterpande og en bordskåner på samme tid. De her materialer lyder måske som om wokken er rigtig tung og upraktisk at have med at gøre, men det er slet ikke sådan det forholder sig. For bunden er kun 6,1 mm tyk og materialet er let. Sauterpanden kan bruges på alle varmekilder, også induktion.
Om 79NORD
79NORD-serien er fremstillet i rene råmaterialer, og har en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Netop 79NORD serien har ingen belægning, som gør, at produkterne kan genanvendes. Ved korrekt vedligeholdelse kan gryderne og sauterpanderne bevares gennem flere år. Når du rengør dem, så skal du aldrig bruge skurepulver eller skarpe genstande, der kan beskadige overfladen. Det anbefales at rengøre med børste og varmt sæbevand inden brug første gang.
Stegning på stålsauterpande
At stege på en sauterpande af rustfrit stål, er ikke det samme som at stege på en sauterpande med belægning. Et godt råd er at komme fedtstof på sauterpanden og varm den op ved middel varme. Fordel fedtstoffet over hele sauterpandens stegeflade og på siderne. Hæv temperaturen lidt, og så er du klar til at stege. Vær opmærksom på at tilberedningen i starten godt kan det se ud som om maden brænder fast på sauterpanden, men så snart der er lavet en stegeskorpe, kan maden flyttes rundt på sauterpanden.