Svampede pistaciesnegle

Pistaciesnegle er en skøn variant af den klassiske kanelsnegl, hvor den nøddeagtige smag fra pistacienødden møder den søde, bløde dej. De er perfekte til eftermiddagskaffen, brunchbordet eller som en luksuriøs snack.

Skrevet af Imerco · 20 november 2024

Med kun tre ingredienser kan du trylle de her lækre, svampede pistaciesnegle frem - mums!

Se alle ovnfaste fade.

Ingredienser til pistaciesnegle

150 g pistaciesmør
250 g butterdej
2 håndfulde pistacienødder

Sådan laves pistaciesnegle

Hak pistacienødderne groft. Smør butterdejen med pistaciesmør og fordel så de hakkede pistacienødder herpå. Gem en smule til topping.

Form sneglene i de ønskede størrelser og fordel dem i et ovnfastfad eller på en bradepande, og top med resten af de hakkede pistacienødder.

Bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er gyldne. Herefter er de klar til servering.

Læs også: Chili cheese-snegle.

Tip

Du kan lave din egen pistaciecreme, men du kan også købe en færdig - så er det endnu nemmere at lave de lækre snegle.

pistaciesnegle