- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Desserter og kager
- Kandiserede appelsinstrimler

Opskrift: Kandiserede appelsinstrimler
Kandiserede appelsinskaller, appelsinstrimler eller appelsinstænger - kært barn har mange navne. Uanset, hvad du vil kalde dem, er smagen bare virkelig lækker! Få opskrift og fremgangsmetode her.
Skrevet af Imerco · 1 december 2022Nok tager de lidt tid at lave, men de er al ventetiden værd! De lækre appelsinstrimler dyppet i mørk chokolade er virkelig
Ingredienser til kandiserede appelsinstrimler
1 del sukker
2 dele vand
Appelsinskal i tykke strimler
Sukker til drys
Chokolade til dryp
Sådan laves de kandiserede appelsinstrimler
Kog vand og sukker op.
Skræl appelsiner med en kartoffelskræller eller lille kniv og skær dem i strimler. Tilsæt strimlerne til sukkervandet. Lad det småkoge i 45 minutter.
Dryp dem af i en si, og vend så i løst, nyt sukker.
Lad dem tørre i dehydratoren i 6 timer ved 60 grader.
Dryp i smeltet, mørk chokolade og nyd!