Kandiserede Appelsinstrimler (1)

Opskrift: Kandiserede appelsinstrimler

Kandiserede appelsinskaller, appelsinstrimler eller appelsinstænger - kært barn har mange navne. Uanset, hvad du vil kalde dem, er smagen bare virkelig lækker! Få opskrift og fremgangsmetode her.

Skrevet af Imerco · 1 december 2022

Nok tager de lidt tid at lave, men de er al ventetiden værd! De lækre appelsinstrimler dyppet i mørk chokolade er virkelig 

Ingredienser til kandiserede appelsinstrimler

1 del sukker
2 dele vand
Appelsinskal i tykke strimler
Sukker til drys
Chokolade til dryp

Sådan laves de kandiserede appelsinstrimler

Kog vand og sukker op.

Skræl appelsiner med en kartoffelskræller eller lille kniv og skær dem i strimler. Tilsæt strimlerne til sukkervandet. Lad det småkoge i 45 minutter.

Dryp dem af i en si, og vend så i løst, nyt sukker.

Lad dem tørre i dehydratoren i 6 timer ved 60 grader.

Dryp i smeltet, mørk chokolade og nyd!

Se alle dehydratorer.