Kopi Af Ikke Navngivet Design (44) (1) (1)

Ditte Julies chokoladebarer med bobler

Hvem elsker ikke chokolade? Prøv Ditte Julies fristende version med fyld af lækker hindbærkaramel og guldstøv.

Skrevet af Imerco · 8 september 2022

Forkæl dine gæster - eller dig selv - med Ditte Julies lækre chokoladebarer med en skøn hindbærkaramel og guldstøv. Det siger man da ikke nej til! 

Se alt by Ditte Julie

Det skal du bruge

Hindbærkaramel

• 0,5 dl piskefløde
• 1/2 spsk. hindbærstøv
• 1 nip havsalt
• 75 g gold chokolade

Chokoladeskaller

• 30 g kakaosmør
• Guldstøv
• 300 g hvid chokolade
• Lys rosa pulverfarve

Sådan gør du

Hindbærkaramel

  • Varm fløde, hindbærstøv og salt op i en gryde.
  • Hak chokolade groft og hæld den varme fløde over.
  • Rør til alt chokoladen er opløst.
  • Kom karamellen på en sprøjtepose og lad køle.

Chokoladeskaller

  • Temperér kakaosmør.
  • Tag 1 tsk. kakaosmør fra og tilsæt guldstøv heri.
  • Spray med guld i en By Ditte Julie chokoladeform, barer med bobler. Spray med en pensel eller en tandbørste.
  • Temperér chokolade og tilsæt den resterende kakaosmør og pulverfarve (læs om chokoladetemperering her).
  • Hæld chokoladen i chokoladeformen.
  • Bank/ryst overskydende chokolade ud igen.
  • Skrab overfladen og stil formen på køl.
  • Gem den overskydende chokolade til at lukke chokoladebarerne med til sidst.
  • Fyld chokoladeskallerne med hindbærkaramel når skallerne har sat sig.
  • Luk barerne med overskydende chokolade. Stil formen på køl til chokoladen har sat sig helt.
  • Bank chokoladebarerne ud af formen. Velbekomme!