Når chokoladen til dine kreationer i det søde køkken skal tempereres, er det vigtigt, at du kan måle temperaturen præcist. Og hvilket termometer er bedre til netop dette end dette termometer fra by Ditte Julie?
- Kan måle fra -50 til +300 grader Spydlængde på 14 cm Inklusiv 1 x CR2032 batteri
Nøglen til succes i det søde køkken
Ifølge Ditte Julie er et termometer helt essentielt i det søde køkken! I det søde køkken handler det nemlig ofte om kemi og at opnå de korrekte temperaturer. Det er for eksempel supervigtigt ved temperering af chokolade, eller når du skal lave flødebolleskum. Ditte Julie siger det allerbedst selv ”… For at lykkes i det søde køkken er det derfor vigtigt for mig, at jeg har et termometer, jeg kan stole på.”
Er der et termometer du kan stole på, og som er perfekt i det søde køkken, så er det altså dette fra By Ditte Julie. Det digitale termometer er nemt at aflæse med det digitale display, og kan måle fra -50 til +300 grader, og har også en praktisk spydlængde på hele 14 cm.
Bageprofilen Ditte Julie
Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.