
Opskrift på løgsuppe
Få varmen med en dampende portion løgsuppe. Den franske klassiker byder på lækre løg, og denne opskrift tilføjer lidt bid fra chili og fyld i form af perlespelt.
Skrevet af Inge Skovdal · 19 oktober 2020Det skal du bruge:
1 kg løg
1 fed hvidløg
2 spsk smør
1 rød chili
3 l grønsagsbullion
1 tsk røget paprika
4 dl kogt perlespelt
1 spsk. æbleeddike
Sådan laver du løgsuppen:
- Kog perlespelt efter anvisning på pakken
- Pil løgene, skær dem i ringe og hak hvidløg
- Smelt smør og svits løgene, indtil de begynder at blive brune
- Tilsæt den hakkede chili
- Tilsæt boullionen og paprika
- Lad suppen simre i 30 minutter
- Tilsæt de færdigkogte afdryppede kerner til suppen
- Smag suppen til med lidt æbleeddike
