- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Desserter og kager
- pull apart kanelbrød

Opskrift: Pull Apart Kanelbrød
Løber dine tænder også i vand, når du ser det her lækre kanelbrød? Få opskriften her, så du kan lave dit eget.
Skrevet af Imerco · 15 juni 2021Blødt, lækkert og syndigt – et pull apart kanelbrød er et virkelig lækkert bagværk, som passer godt til alt fra kagebord i haven til efterårets te-selskab.
Det kræver ikke meget andet end en god brødform og en dejskraber, så har du udstyret til at fremtrylle det velduftende brød.
Det skal du bruge
Dej
- 2 dl mælk
- 25 g gær
- 500 g mel
- 2 æg
- 50 g smør
- 1 tsk. kardemomme
- 1 spsk. sukker
Remonce
- 6 spsk. sukker
- 3 spsk. kanel
- 150 g smør
Glasur
- Flormelis
- Kogende vand
Sådan gør du
- Opløs gæren i mælken, og tilføj herefter smeltet smør og æg.
- Pisk ingredienserne og tilføj nu de øvrige ingredienser.
- Bland dejen indtil at du har en ensartet masse. Hvis dejen er for klistret, så tilføj lidt ekstra mel til blandingen.
- Stil din dej til side et lunt sted, og lad den hæve i 30 minutter.
- I mellemtiden kan du blande remoncen, som indebærer at alle tre ingredienser blandes i en skål.
- Når dejen er hævet færdig, rulles den ud på et meldrysset bord, og remoncen fordeles med en dejskraber.
- Skær dejen ud i fire aflange stykker og læg dem derefter ovenpå hinanden, så du har et langt samlet stykke.
- Skær herefter dejen ud i 8 stykker, og læg dem op i din bageform.
- Lad brødet bage i 40 minutter ved 175 grader.
- Når brødet er færdigt, dekoreres det med glasur.
Velbekomme!
Psst, se i videoen her, hvordan pull apart kanelbrødet laves.