- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Desserter og kager
- Klatkagevafler

Brug risengrøden til klatkagevafler
Har du risengrød i overskud? Så gem det til disse lækre vafler, der både dufter og smager skønt!
Skrevet af Imerco · 13 december 2023Har du risengrød til overs? Så brug dem til at lave de her superlækre vafler med risengrød - det vil uden tvivl glæde hele familien.
Ingredienser til klatkagevafler
Til ca. 8 styk
500 g kold risengrød
50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
30 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kanel
0,5 tsk kardemomme
Kanelsukker og syltetøj til servering

Sådan laves klatkagevafler
Bland alle ingredienserne til dejen sammen og rør godt rundt til alle ingredienserne er fordelt godt ud i dejen. Smelt smør på det varme vaffeljern og fordel dejen derpå.
Bag vaflerne indtil de har fået en flot gylden farve. Når vaflerne er færdige, lægges de på en rist, så de bliver dejligt sprøde. Servér klatkagerne med kanelsukker og syltetøj.
Læs også: Alt du skal vide om vaffeldag.