Hasselnoeddecreme Top

Opskrift: Chokoladecreme med lys chokolade

Kan du også godt lide Nutella og andre smørepålæg med nødder og chokolade? Så bør du klart prøve at lave din egen version!

Skrevet af Imerco · 15 juni 2021

Det er ultrasimpelt at lave sit helt eget smørepålæg med chokolade.

Server det som pålæg til frisk brød eller lade det smelte på friskbagte, lune pandekager.

Se alle foodprocessorer.

Det skal du bruge 

  • 200 gram hasselnødder
  • 75 gram lys chokolade
  • Salt

Du kan også bruge mørk chokolade, hvis bedre kan lide det.

Sådan gør du

  • Rist dine hasselnødder, så skallen er nem at fjerne.
  • Blend hasselnødderne i en foodprocessor i ca. 7 minutter, eller indtil du får en blød nøddecreme.
  • Smelt chokoladen over et vandbad og hæld derefter den smeltede chokolade i din foodprocessor sammen med din nøddecreme.
  • Tilføj lidt salt og blend de tre ingredienser.
  • Sæt chokoladecremen på køl og nyd den kold på brød eller som syndig dip. 

Velbekomme!

Psst, se i videoen her, hvordan chokoladecremen laves.