Står du og mangler en ny kasserolle? Så er denne hybrid non-stick kasserolle fra Casper Sobczyk måske lige den du står og mangler. Non-stick belægning gør nemlig at maden ikke brænder på.
- Virker på alle varmekilder
- Ridses ikke af metalredskaber
- Lavet i tre forskellige lag kvalitets stål
Kasserollen er belagt med en innovativ non-stick belægning, som gør at maden ikke brænder på – også selvom du ikke bruger olie eller fedt under stegning! Derudover kan du frit bruge metalredskaber under madlavning – uden at ridse overfladen.
Kasserollen bliver fremstillet med 3 lag høj kvalitets stål. Det første lag består af stærkt rustfrit stål. Det rustfrie stål sikrer, at kasserollen kan fungere på alle typer komfur. Det andet lag består af et lag aluminium. Aluminium er med til at give kasserollen en god varmefordeling. Til sidst kommer der endnu et lag rustfrit stål, som sikrer en yderst høj holdbarhed. Til sidst bliver kasserollen belagt med den innovative non-stick belægning.
Bemærk:
Denne Hybrid Non-Stick serie er med keramisk belægning som er fri for skadelige PFAS-stoffer, så du kan tilberede sunde og velsmagende måltider med fuld tryghed.
Casper Sobczyk
Casper Sobczyk er kok, TV-personlighed, inspirator og kokken bag den virale sensation Smørbøffen – der i øvrigt har over 150 millioner visninger. Casper er bl.a. kendt fra Go' Morgen Danmark og programmet Fem Fede Kokke, men vigtigst af alt, ejer Casper Capa restauranten i Scandic Palace Hotel i København.