Kokkekniven er den største i serien af knive fra Timm Vladimir Kitchen. Med et knivblad på 21 cm kan du lave perfekte udskæringer af kød og nemt hakke en overdådig mængde estragon til bearnaisen.
- Perfekt til kød, grøntsager og urter
- Blad af 67 lag damaskusstål
- FSC-certificeret ask
Knivskarpt design fra Timm Vladimir Kitchen
Designet er råt og nordisk med et knivskaft i karboniseret, FSC-certificeret ask. Det skarpe blad på hver kniv er fremstillet i 67 lag damaskusstål. Damaskusstål i 67 lag gør kniven ultraskarp og giver kniven en levetid på mange år. Og vil du passe ekstra godt på din kniv fra Timm Vladimir Kitchen, anbefaler vi, at du vasker den op i hånden.
Timms skarpeste tips og tricks
Vælg en kniv der passer til din håndstørrelse. Med en passende kniv kan du få bedre kontrol over knivbladet, når kniven skal i arbejde. For at få fuld kontrol over bladet, skal du holde rigtigt på kniven. Sæt tommelfinger og pegefinger om knivbladet helt oppe ved skæftet, og knyt hånden om skæftet – nu kan du hakke og snitte løs som en professionel.
Timm Vladimir Kitchen
I samarbejde med Imerco har den passionerede madentusiast Timm Vladimir udviklet en serie af kvalitetsudstyr til køkkenet. Hvert produkt i serien er skabt til hverdagens køkken, så du kan lave god hjemmelavet mad nemt og enkelt.