Mange af os har prøvet at filetere et stykke kød med knap så ideelle redskaber, og er endt med et ikke-tilfredsstillende resultat. iD3 fileteringskniven fra THE CUSTOM CHEF™ hjælper dig med at sikre, at fileteringen bliver nemmere og med en klinge, der er mere fleksibel og tyndere, får du et utrolig præcist snit og mulighed for at bøje rundt om konturer og hårde overflader.
- Japansk stål
- God og unik gaveide
- Livstidsgaranti
Høj klingestyrke og holdbarhed
iD3-serien er inspireret af traditionelle japanske håndværkere og samurai-sværdmagere.
Knivens blad er blevet konstrueret efter århundrede gamle teknikker, der skaber en ekstrem skarp skærkant. Den koniske udformning i 15º / 20º vinkel giver ekstra skarpt skær.
Det japanske stål 420J2 er blevet ishærdet, som sikrer en overlegen klingestyrke og ekstrem god holdbarhed. Alle knive fra iD3 serien er blevet testet og opfylder Rockwell 53-specifikationerne, der garanterer knivens ydeevne og hårdhed.
Håndtagsdesign og belægning
En speciel kombination af det japanske stål 420J2 og den keramiske belægning, giver dig en særdeles stærk kniv. Den specielle belægning, der er antibakteriel, gør kniven immun over for sure fødevarer og pletbestandig. Kniven er helstøbt i et stykke stål, for at skabe bedre balance og fleksibilitet.
Hvad er MicroDot?
iD3-serien gør brug af MicroDot-teknologi, der sørger for at hånden er placeret optimalt på håndtaget og giver dig en bedre præcision ved udskæringer. De små prikker på håndtaget har til formål at finde håndens vigtigste trykpunkter og forbedre oplevelsen.