Har du 8 minutter? Så hurtigt er din bøf stegt til perfektion i Power Steakgrillen fra Steba.
- Til den smagfulde tilberedning Trinløs elektronisk temperaturregulering 800° C i overvarme for optimal bruning af kød
Sådan bruger du din Power Steakgrill
Dit kød skal have stuetemperatur, og du skal tørre fugtigheden af med et stykke køkkenrulle før grillning. Tag grillristen ud med det særlige udtage-håndtag, læg kødet på og sæt risten ind i Power Steakgrillen. Drypbakken skal placeres to niveauer under. Grill dit kød i 1-4 minutter på begge sider, indtil det er brunet, som du ønsker det.
Ekstrem varme - kød med saft og kraft!
Power Steakgrillen STPSM200 kører med en ekstrem overvarme på mere end 800°C, målt i varmelegemet, og derfor kan den tilberede kød og bøffer på kun få minutter. Den ekstreme varme sørger for den helt rette bruning af kødet, og at fedtlaget smelter og bliver til en smagfuld stegearoma. Ved bruningen lukkes kødets overflade, så det bevarer al saft og fedt.
Grillen skal altid rengøres efter brug. Stålrammen kan udtages ved at løfte lidt op i den og efterfølgende rengøres i sæbevand eller opvaskemaskinen. Drypbakken, grillristen og udtageren kan også rengøres i opvaskemaskinen. Anvend eventuelt skuremiddel, ovnspray eller opløsningsmiddel. Rengør kabinettet med en fugtig klud og aftør det efterfølgende.