Har du inviteret til bøf bearnaise, og mangler du den perfekte måde at servere den saftige bøf på? Så er SteakChamp spisebrættet svaret.
- Perfekt spisebræt til din bøf To skåle til dine ynglingsauce eller tilbehør Med saftrille
Den perfekte tallerken til din bøf
Spisebrættet fra SteakChamp er den perfekte måde at servere din T-bone, ribeye eller burger. Spisebrættet er nemlig ikke belagt med hverken polyurethan, lak eller shellakker, spisebrættet er derimod fremstillet af råt akacietræ, der er tyndt belagt med fødevaregodkendt mineralolie for at holde din mad sikker. Akacietræet holder desuden dine bøfknive skarpere end traditionelle tallerkener, og den skrå saftrille holder den ren.
Akacietræet giver din servering et fedt look med sine dybe, mørke kontrast farver, og træet har en medfødt hårdhed og en naturlig modstandsdygtighed overfor bakterier. Spisebrættet har to skåle i rustfrit stål - med en stærk magnet, der holder dem fast - til dine to yndlingssaucer, krydderiblandinger eller tilbehør.
Pleje og behandling
Rengør spisebrættet i hånden. Brug varmt vand, et mildt opvaskemiddel og en opvaskesvamp. Læg aldrig brættet i blød i vand og brug aldrig en opvaskemaskine til brættet (stålskåle tåler opvaskemaskine). Tør dit bræt med et viskestykke straks efter vask og hold det i opretstående stilling indtil det er helt tørt. Påfør lidt olie 3 til 4 gange om året. Når spisebrættet er helt tørt gnider du det med mineralolie eller en anden fødevaresikker mineralolie, f.eks. linolie. Lad brættet stå med olien i 15 minutter, og tør derefter overskydende olie af.