Asiatisk inspirerede retter tilbereder du lynhurtigt i en wok fra Skeppshult. Lavet i støbejern sikrer wokken en jævn varmefordeling og med non-stick overfladen er det let at tilberede dine råvarer og få den helt rigtige sprødhed frem.
- Unikt svensk håndværk
- Kan bruges på alle varmekilder, også induktion
- Lavet af solidt støbejern
En klassiker med lang levetid
Støbejernspanden er det klassiske valg, når du har brug for køkkengrej med lang levetid og solide egenskaber. Støbejern har en naturlig non-stick evne, som kun bliver bedre, når du bruger panden og steger med fedtstof. Du kan bruge alle typer køkkenredskaber på en Skeppshult-pande, også metalredskaber.
Panden til optimal stegning
For at sikre optimal stegning og en jævn varmefordeling er panden fra Skeppshult lavet med en let rundet bund. Skeppshult pander kan bruges på alle varmeflader og tåler meget høje temperaturer, og derfor er en rundet bund en fordel. Støbejernspandens rundede bund kompenserer nemlig for den udvidelse af metallet, der sker hos pander af andre materialer.