Classic stegesoen fra Römertopf er den nemmeste og lækreste måde at tilberede et sundt og smagfuldt måltid til familien eller til middagsselskabet.
- Passer til 4 personer Optimal varmefordeling og lang varmelagring Kan bruges i enhver ovn og i mikroovn
Uovertruffen madlavning på den nemme måde
Du kan bruge en Römertopf stegeso til alverdens lækre retter, som du nemt kan lave – det kræver blot lidt forberedelse, men så passer maden sig selv i ovnen. En stegeso bruges til at stege f.eks. en hel kylling, en oksesteg eller andet kød sammen med forskellige grøntsager såsom rodfrugter og løg. Fordelen med en Römertopf stegeso er, at alle vitaminer og mineraler bevares og din mad bevarer alt saft og kraft under tilberedningen. Desuden får du en optimal varmefordeling og lang varmelagring.
Hvad er en Römertopf stegeso?
En Römertopf stegeso er et ovnfast, porøst fad med låg, der er lavet af naturligt ler og glaseret indvendigt for et naturligt madlavningsresultat. Derfor er det vigtigt, at du følger brugsanvisningen, inden du bruger din stegeso første gang. Hver gang, inden du bruger stegesoen, skal den desuden suge koldt vand til sig, så den bliver mættet inden den kommer i ovnen, for ellers risikerer du at leret krakelerer eller flækker. En stegeso skal tilgengæld ikke smøres med fedtstof, inden maden kommer i. Den væske, som optages i lertøjet, er nemlig med til at give din mad et saftigt resultat og gør, at maden ikke brænder fast.