Pladsbesparende vakuumpakker med mange fordele fra Profi Cook.
- Til madrester eller Sous vide Inkl. 18 poser til vakuumering Pladsbesparende - kan opbevares på højkant
Vakuum har mange fordele
Når vi siger vakuumering, siger vi også Sous Vide. Ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode. Du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.
Du kan også marinere kød ved vakuumering og opnå hurtigere smag inden tilberedning.
Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du også holdbarheden. Desuden mindskes frostskader på kød ved frysning.
Flere praktiske funktioner
Vakuummaskinen er fuldautomatisk, og forsegler og vakuumerer i et hug. Du kan dog også vælge manuelt at forsegle, dernæst vakuumere.
Maskinen giver dig mulighed for at indstille både turbofunktion, eller at vælge mellem vakuumering af tørre eller fugtige produkter, så den bedste forseglig opnås.
Yderst pladsbesparende
Profi Cook vakuumpakkeren er yderst pladsbesparende og du finder derfor nemt plads til den, selv i mindre køkkener. Maskinen opbevares på højkant i skabet.
Yderligere specifikationer
Vakuum: 0,7 bar
Justerbar vakuumstyrke
Pumpevolumen: 12 liter/min.
Svejsebredde: 30 cm
Inkl. saftrille