Få det allerbedste ud af dine grøntsager eller kød. Med et sous vide kar er du sikret perfekte resultater hver gang du laver mad.
- Kapacitet på 8 liter Perfekt til både bøffer og grøntsager Inkl. rack til fx bøffer og grilltang
Hvad er en Sous Vide?
Udtales ”su veed” og er et fransk udtryk, der betyder ”under vakuum” eller ”under tomhed”. Maden tilberedes ved en lav og præcis temperatur over en længere periode – en slags langtidstilberedning. Du vakuumpakker kød, grøntsager eller fisk i en pose og lægger den i et vandbad, som skal have en særlig temperatur, der passer den pågældende fødevare.
Nemt og overskueligt i hverdagen
Med en kapacitet på 8 liter er denne Sous Vide maskine perfekt til hverdagens brug, når der skal serveres mad for den nærmeste familie. Der kan være et par bøffer eller en lille steg deri. Sæt maden over om morgenen og der er veltilberedt mørt kød når du kommer hjem.
Maskinen har et tydeligt LCD display, som giver dig indblik i temperatur og timer, samt mulighed for nem betjening via tydelige knapper.
Du kan se igennem låget og på den måde nemt følge tilberedningen undervejs.
72 timers timer
Kapacitet: 8.0 liter
LCD display med blåt skær
Temperaturer: 45C - 90C
Præcis temperaturkontrol (afvigelse +/- 0,5 C)
220-240 V, 50/60 Hz, 520 W
Inkl. blid madlavningsfunktion, yoghurt-produktionsfunktion og hold-varm funktion