I kogebogen Glad Mad - Til sportsfolk og deres familier, deler Per Thøstesen ud af sine bedste opskrifter til alle der gerne vil spise sundt og have mere holdbar energi i deres hverdag. Kogebogen er lavet af kærlighed til gode råvarer og ideen om, at mad skal skabe glæde i vores liv og give os mere energi til det, vi elsker at lave.
- Tips og tricks til dit køkken
- 242 sider fyldt med inspiration
- Lav sund og lækker mad til hele familien
Baggrunden for bogen
"En af de forhindringer, mange møder, er manglende tid til planlægning, indkøb og tilberedelse. Meget af det, vi skal, foregår i en presset hverdag, hvor der for mange ikke er overskud til at lave om på hverken madvaner eller indkøbsmønstre. Derfor har jeg lavet denne bog for at imødekomme og facilitere de udfordringer, så det er nemt og overskueligt at lave sund, velsmagende mad."
Per Thøstesen om bogen
"Den her bog er et projekt, der ligger mit hjerte meget nært, og jeg har i lang tid haft et brændende ønske om at lave en anderledes og imødekommende kogebog til alle dem, der dyrker idræt, motionerer eller ligefrem lever af deres sport. Men den er i lige så høj grad lavet til deres familier, så det fælles ved måltiderne bliver bevaret."
Om Per Thøstesen
Per Thøstesen har brugt det meste af sit liv på mad i alle afskygninger. Fra sin tid som souschef på en af verdens mest anderkendte restauranter, Paul Bocuse, gennem syv slutrunder som kok for det danske herrelandshold i fodbold og på sit daglige arbejde på sit livsværk Bistro Boheme. Kogebogen "Glad Mad - Til sportsfolk og deres familier" er Per Thøstesens bud på en brugbar guide til dem, der vil leve sundt uden at gøre det kedeligt.