Rogue 425 Special Edition har et klassisk design i rustfri stål, og er fyldt med forskellige funktioner, der vil glæde grillmesteren med masser af unikke grillmuligheder.
- Tre individuelle brændere Sizzle Zone sidebrænder Infrarød bagbrænder
Grill med still
Rogue gasgril fra Napoleon har flammen i fokus. Den har tre individuelle brændere, så der er rig med plads og mulighed for at få grillet lidt forskelligt. Dertil har den en sidebrænder, hvor du kan koge kartofler eller rører en lækker bearnaise op. Grillens låg er ekstra højt, og derfor bedre mulighed for at varmen kan cirkulere rundt.
Udstyret i top
Med JETFIRE™ tændingssystemet får du hurtigt og nemt tændt grillen. Når du åbner lågen, kan du se to WAVE™ solide grillriste i to forskellige niveauer, så du kan styre hvilke elementer der skal have høj og svag varme. De to niveauer er også særdeles velegnet til brød øverst og kød nederst, men risten er så smart designet, at du også kan hænge kyllingelår op. Og det er helt sikkert et hit hos børnene. WAVE™ grillriste er produceret i støbejern, og er bølgede, hvilket kendetegner en grill fra Napoleon. De bølgede riste giver også dine bøffer nogle lækre grillriller, så de ser super indbydende ud.
Gasgrillen har også lys i knapperne, soft close system i låget og en infrarød bagbrænder, som man typisk bruger ved rotisseri. De to sideborde har masser af afsætningsplads, og de kan slås ned eller tages af alt efter behov og plads. Det ene sidebord har en redskabsholder og den anden en sidebrænder. Du går i hvert fald ikke ned på udstyr med Rogue 425 special edition!
Sizzle Zone
Sidebrænderen har en keramisk Sizzle Zone. Du kan både få fede flammer og bruge sidebrænderen som ekstra grillplads, men du kan også bruge den som et mere almindeligt sideblus, hvor du kan koge kartoflerne. Sizzle Zone er en helt speciel feature, som du ikke vil undvære. Den kan nemlig nå vanvittige temperaturer på få sekunder. Det er på grund af det keramiske varmelegeme, som bliver helt rødglødende. På 30 sekunder giver den dig temperaturer på 8-900 grader – det er jo for vildt! Den bliver så varm, at madrester brænder væk, og kødets overflade bliver karamelliseret rigtig lækkert.