Uanset om du har lyst til bøffer, fisk eller bare grøntsager, så kan Nac stegepanden fra Morsø sørger for gode resultater. Panden sørger for den rette skorpe og holder på saften i kødet.
Stegepanden er fremstillet i sortemaljeret støbejern med knop i rustfrit stål og greb i olieret egetræ. Bunden er på 5,5 mm, som sikrer en god og ensartet varmefordeling. Panden kan tåle meget høje temperaturer og er god til at holde på varmen i længere tid. På den måde vil maden forblive varm, også efter det er landet på middagsbordet.
Den er velegnet til alle varmekilder, dog ikke ovn og grill.
FSC®-mærket træ
Grebet på stegepanden er produceret i mærket træ. Denne mærkning betyder, at der ikke bliver fældet flere træer end skoven kan nå at reproducere, at dyr og planteliv beskyttes, og at menneskerne, der arbejder i skoven, er uddannet, har ordentlige lønforhold og sikkerhedsudstyr.
Sådan passer du bedst på din stegepande
Når du opvarmer din stegepande, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine stegepander her.