Na betyder grøntsag og kiri betyder at skære på japansk, og hermed afsløres knivens primære formål. Bladet måler 170 mm og kniven er ideel til at hakke og snitte store mængder grøntsager.
- Ergonomisk skaft i pakkatræ
- Hårdhed på 61 Rockwell Japansk
- Grønsagskniv, velegnet til at skære grøntsager og urter
Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.