De håndlavede skåle af oliventræ fra Made by Mama er fantastisk holdbare og har antibakterielle egenskaber, som gør dem velegnede til mad. Hver oliventræsskål har sit eget unikke udtryk, da ikke to stykker træ er ens. Træet ligger og modner i mange år inden det behandles.
- Kommer i flere størrelser
- Lavet i Italien
Rengøring og behandling af oliventræ
Produkter i oliventræ har bedst af at blive rengjort med en grov svamp med sæbe eller en børste. Skyl med varmt vand og tør hurtigt og grundigt efter med et viskestykke. Sæt herefter produktet på højkant til tørring. Produkter af oliventræ tåler ikke opvaskemaskine eller at blive lagt i blød. Oliventræ bør altid rengøres inden oliebehandling, for at sikre træets elegante glød. Brug en fnugfri klud når du påfører olie og fordel et jævnt lag langs med årene i træet på begge sider af produktet. Lad olien trække i 3-5 minutter og tør derefter alt overskydende olie af. Tør efter med en tør og ren klud. Vi anbefaler, at du bruger olivenolie.
Historien bag brandet
De fineste udvalgte råvarer, uovertruffen smag og den bedste kvalitet - det er Made by Mama. I spidsen for brandet står Anna og Morten som i 2012 skiftede deres travle liv i Danmark ud med en idyllisk bjergskråning i Toscana. Her startede et helt særligt eventyr, og efter seks år hvor parret havde arbejdet på at perfektionere deres olivenolie og skabe en række autentiske italienske specialiteter, blev Made by Mama præsenteret for første gang.
Made by Mama har fokus på, at det skal være nemt at lave velsmagende mad. Derfor finder du en lang række produkter i sortimentet, som kan kombineres på kryds og tværs, så du hurtigt og enkelt kan lave uimodståelige italienske retter.