Lav lækker og velsmagende mad med denne dybe stegepande fra Le Creuset. De dybe kanter gør den især velegnet til større stykker kød eller retter, som kræver en høj kant. Den er derudover belagt med en indvendig sort emalje, der er specielt fremstillet til madlavning, der kræver høje overfladetemperaturer.
Stegepanden kan derudover gå i ovnen, hvilket også gør velegnet til fx gratinering eller bagning. Det ergonomiske hjælpehåndtag sikrer en nem håndtering.
- Emaljeret støbejern
- Kan bruges på alle varmekilder
- Le Creuset yder livsgaranti på støbejern
Robust og alsidig
Stegepanden er fremstillet i støbejern med støbejernshåndtag, og har en indvendig, sort emalje, der er specielt fremstillet til madlavning, der kræver høje overfladetemperaturer. Desuden gør emaljen, at din karamellisering vil nå lækre, nye højder. Kombinationen af støbejernet og emaljen gør, at du får en meget robust og holdbar stegepande. Panden er velegnet til alle varmekilder inklusiv induktion og tåler desuden både ovn og opvaskemaskine. Grundet støbejernets robusthed kan stegepanden bruges både på kogepladen og i ovnen, hvilket gør den til et alsidigt stykke køkkenudstyr til at svitse, brune og stege.
Energivenlig madlavning med støbejern
Støbejernsgryden holder sig varm længe efter, der slukkes for blusset, hvilket giver mulighed for energivenlig madlavning. Samtidig er denne egenskab optimal, når du serverer den færdiglavede ret, fordi den holdes varm ved bordet.
Sådan passer du bedst på din stegepande
Når du opvarmer din stegepande, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine stegepander her.