Med Shun tyndskrælleren fra KAI i l-form får du en effektiv og skarp tyndskræller.
- Skærer ekstremt tyndt uden besvær
- Hårdt VG-10 stål i klingen
- Dobbelt klinge på begge sider - kan bruges af højre- og venstrehåndede
Skaphed og holdbarhed
En tyndskræller er et uundværligt stykke værktøj i dit køkken. Shun tyndskrælleren i l-form fra KAI er meget let at bruge, og har dobbelt skær således at den kan bruges af både venstre- og højrehåndede, det betyder også, at den skærer både, når man bevæger den frem og tilbage - og derfor kan du arbejde ekstremt hurtigt. Klingen er udført i VG-10, der er en rustfri legering, man også finder i mange japanske køkkenknive, dvs. at stålet er hårdt, og holder sig derfor skarpt meget længe - meget længere end en “almindelig” tyndskræller. Desuden er tyndskrælleren fremstillet på KAIs medicinale fabrik, hvor de blandt andet producerer kirugiske skalpeller, så du kan forvente kirurgisk skarphed, bogstavligt talt.
KAI
KAI startede deres knivproduktion i 1908, og har en rig tradition inden for japanske knive. KAI bruger traditionelle smede-metoder, og følger den moderne produktion samtidig med, at de bibeholder deres traditionelle japanske værdier, hvilket afspejler sig i deres produkter. Knivene slibes, poleres og sidste æg bliver lavet i hånden for at sikre høj kvalitetskontrol på produkterne. De nok mest populære knive fra KAI hedder Shun, og disse bliver produceret i Seki, Japan, som betragtes som mekkaen for knivproduktion i Japan.