Shun Premier santukokniven fra KAI er en ideel kniv at have i dit køkken. Det japanske ord "san" betyder i denne sammenhæng tre, og ordet santoku kan derfor oversættes til tre opgaver - kød, grønt og fisk, hvilket understreger, at det er en universalkniv. Det er en kniv, der kan træde i stedet for den klassiske kokkekniv, hvor forskellen ligger i balancen. Det afgørende for om du skal vælge santokuen, kokkekniven eller begge er din skærestil, hvor santokukniven er særligt god, hvis du er typen, der løfter kniven frit fra underlaget i hver bevægelse.
- Hårdt og tyndt stål for fantastisk skæreevne og lang holdbarhed
- Tidsløst og flot design fra skæfte til klinge
- Nem at håndtere
Shun Premier
Shun Premier Tim Mälzer knivene fra KAI er en premium serie af knive til både entusiaster og professionelle. Knivene er kendetegnet ved deres høje kvalitet og finish, gode skæreegenskaber og et særdeles behageligt skæfte. Derudover er knivserien visuelt imponerede med mange detaljer såsom den bankede tsuchime-overflade på øverste halvdel af klingen, de tydelige overgange mellem de 65 lag stål kniven er smedet af og skæftet, som er lavet af pakkatræ af amerikansk valnød.
KAI
KAI startede deres knivproduktion i 1908, og har en rig tradition inden for japanske knive. KAI bruger traditionelle smede-metoder, og følger den moderne produktion samtidig med, at de bibeholder deres traditionelle japanske værdier, hvilket afspejler sig i deres produkter. Knivene slibes, poleres og sidste æg bliver lavet i hånden for at sikre høj kvalitetskontrol på produkterne. De nok mest populære knive fra KAI hedder Shun, og disse bliver produceret i Seki, Japan, som betragtes som mekkaen for knivproduktion i Japan.