Den lille Shun Premier kokkekniv fra KAI er kortere end en kokkekniv normalt er. Det giver dig en god kniv med en særdeles god balance. Den er særligt velegnet til snitteopgaver såsom grøntsager, men kan selvfølgelig også fint bruges til kød, når der f.eks. skal skæres mindre stykker af kød til wok- eller sammenkogte retter. Den er perfekt til dig, der er til mindre og mere håndterbare knive, men ikke vil gå på kompromis med alsidigheden.
- Hårdt og tyndt stål for fantastisk skæreevne og lang holdbarhed
- Beskytter kødet bedst muligt under udskæring
- Tidsløst og flot design fra skæfte til klinge
Shun Premier
Shun Premier Tim Mälzer knivene fra KAI er en premium serie af knive til både entusiaster og professionelle. Knivene er kendetegnet ved deres høje kvalitet og finish, gode skæreegenskaber og et særdeles behageligt skæfte. Derudover er knivserien visuelt imponerede med mange detaljer såsom den bankede tsuchime-overflade på øverste halvdel af klingen, de tydelige overgange mellem de 65 lag stål kniven er smedet af og skæftet, som er lavet af pakkatræ af amerikansk valnød.
KAI
KAI startede deres knivproduktion i 1908, og har en rig tradition inden for japanske knive. KAI bruger traditionelle smede-metoder, og følger den moderne produktion samtidig med, at de bibeholder deres traditionelle japanske værdier, hvilket afspejler sig i deres produkter. Knivene slibes, poleres og sidste æg bliver lavet i hånden for at sikre høj kvalitetskontrol på produkterne. De nok mest populære knive fra KAI hedder Shun, og disse bliver produceret i Seki, Japan, som betragtes som mekkaen for knivproduktion i Japan.