Shun Premier brødkniven fra KAI er kendt for at være “verdens bedste brødkniv”. Brødknive generelt holder æggen ret længe pga. det bølgede skær, men Shun Classic brødkniven vil holde æggen ekstremt længe pga. den hårde VG-MAX kerne. Brødkniven har desuden et unikt bølgeskær, der ændrer retning halvvejs hen ad bladet. Dette gør takkerne mere robuste mod at "chippe", og kniven skærer både når den arbejder frem og tilbage. Det giver også kniven en ekstrem god skæreevne med en helt glat skæreflade.
- Hårdt og tyndt stål for fantastisk skæreevne og lang holdbarhed
- Beskytter kødet bedst muligt under udskæring
- Tidsløst og flot design fra skæfte til klinge
Shun Premier
Shun Premier Tim Mälzer knivene fra KAI er en premium serie af knive til både entusiaster og professionelle. Knivene er kendetegnet ved deres høje kvalitet og finish, gode skæreegenskaber og et særdeles behageligt skæfte. Derudover er knivserien visuelt imponerede med mange detaljer såsom den bankede tsuchime-overflade på øverste halvdel af klingen, de tydelige overgange mellem de 65 lag stål kniven er smedet af og skæftet, som er lavet af pakkatræ af amerikansk valnød.
KAI
KAI startede deres knivproduktion i 1908, og har en rig tradition inden for japanske knive. KAI bruger traditionelle smede-metoder, og følger den moderne produktion samtidig med, at de bibeholder deres traditionelle japanske værdier, hvilket afspejler sig i deres produkter. Knivene slibes, poleres og sidste æg bliver lavet i hånden for at sikre høj kvalitetskontrol på produkterne. De nok mest populære knive fra KAI hedder Shun, og disse bliver produceret i Seki, Japan, som betragtes som mekkaen for knivproduktion i Japan.