Skal der smør eller nærmere bestemt tandsmør på brødet, så skal du have det rigtige redskab. Men smørkniven fra Jean Dubost kan du nemt og præcist få smør på brødet.
- Kvalitet udover det sædvanlige
- Klassisk design
- Findes i flere fine varianter
Den mangeårige tradition for godt håndværk skinner igennem for denne smørkniv fra Laguiole.
En smørkniv er det helt rette redskab, der skal bruges til at smøre smør på brødet. Den har typisk et fladt blad, der gør det nemt at samle smør op fra smørbakken eller en smørblok og smøre det jævnt ud på overfladen af dit brød. Smørkniven fås i forskellige varianter. Med en smørkniv kan du nemt smøre brød, kage eller bagværk med lethed og præcision.
Laguiole er bestik af højeste kvalitet
Den udsøgte kvalitet er resultatet af en lang udvikling, der for et par hundrede år siden tog sin begyndelse blandt fårehyrder i det nordlige Spanien. Mens fårene græssede, fordrev hyrderne ofte tiden med at lave knive og proptrækkere, de kunne bruge til deres måltider - og hurtigt opstod der konkurrence om, hvem der havde lavet de flotteste redskaber.
Skikken bredte sig nordpå til Laguiole-området, hvor de franske bønder og hyrder med tiden blev så dygtige, at de kunne tjene penge på deres kunnen. Og det kan du og dine gæster i dag nyde godt af.