- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Hovedretter
- lammekoteletter med squashsalat

Grillede lammekoteletter med lun squashsalat
Denne ret er den perfekte ret til grillen – både kød og dele af salaten skal grilles, så her er der dømt ægte sommeraftensmad!
Skrevet af Imerco · 11 juli 2021Hvis du har en aften forude hvor tiden er knap, men maverne rumler, så er denne ret det perfekte bud på en hurtig og velsmagende grill-ret.
Retten er en let hovedret til 3-4 personer, som tager cirka 30 minutter at fremtrylle.
Det skal du bruge
Lun squashsalat
- 2 squash
- 3-400 gram små tomater, gerne på stilk
- ½ tsk. sukker
- 3 spsk. rødvinseddike
- ½ tsk. fintrevet hvidløg
- 3-4 spsk. olivenolie
- Lidt hakket eller tørret oregano
- Lidt god feta
- Lidt olivenolie til stegning
- Salt
Lam
- 8-12 små lammekoteletter
- 2 håndfulde hakket, frisk mynte
- 2-3 spsk. hakkede pistacienødder
- Olivenolie
- Salt
Sådan gør du
Lun squashsalat
- Skær squash i aflange skiver og pensl squash og tomater med lidt olivenolie.
- Grill begge dele på en varm grill. Krydr med salt.
- Rør sukker sammen med eddike, hvidløg og olivenolie.
- Vend de lune grøntsager med dressingen og oregano lige inden servering.
- Top til sidst med feta og servér.
Lam
- Pensl koteletterne med olivenolie, og grill dem på den varme grill. Krydr med salt.
- Anret med mynte og pistacienødder, og servér straks med den lune squashsalat til.
Velbekomme!
