Lammekoteletter Top

Grillede lammekoteletter med lun squashsalat

Denne ret er den perfekte ret til grillen – både kød og dele af salaten skal grilles, så her er der dømt ægte sommeraftensmad!

Skrevet af Imerco · 11 juli 2021

Hvis du har en aften forude hvor tiden er knap, men maverne rumler, så er denne ret det perfekte bud på en hurtig og velsmagende grill-ret.

Retten er en let hovedret til 3-4 personer, som tager cirka 30 minutter at fremtrylle.

Se alt fra Eva Solo.

Det skal du bruge

Lun squashsalat

  • 2 squash
  • 3-400 gram små tomater, gerne på stilk
  • ½ tsk. sukker
  • 3 spsk. rødvinseddike
  • ½ tsk. fintrevet hvidløg
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • Lidt hakket eller tørret oregano
  • Lidt god feta
  • Lidt olivenolie til stegning
  • Salt

Lam

  • 8-12 små lammekoteletter
  • 2 håndfulde hakket, frisk mynte
  • 2-3 spsk. hakkede pistacienødder
  • Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

Lun squashsalat

  • Skær squash i aflange skiver og pensl squash og tomater med lidt olivenolie.
  • Grill begge dele på en varm grill. Krydr med salt.
  • Rør sukker sammen med eddike, hvidløg og olivenolie.
  • Vend de lune grøntsager med dressingen og oregano lige inden servering.
  • Top til sidst med feta og servér.

Lam

  • Pensl koteletterne med olivenolie, og grill dem på den varme grill. Krydr med salt.
  • Anret med mynte og pistacienødder, og servér straks med den lune squashsalat til.

Velbekomme!