Havtornsnaps Top

Opskrift på havtornsnaps

Havtorn er i sæson fra midten af august og frem til oktober måned. Den vokser vildt over hele landet, særligt omkring kysterne er den nem at finde - og du kan nemt lave din egen snaps af de syrlige bær.

Skrevet af Inge Skovdal · 19 oktober 2020

Det skal du bruge:

75 g Havtorn (fra frost eller sæson)

50 cl snaps

2 kefir limeblad

3 stjerneanis

Sådan laver du havtornsnaps:

  • Tag 75 gram friske havtorn (alternativt kan du også bruge 2 dl frosne havtorn) og nup stilken af. 
  • Læg dem i 500 ml vodka eller basis snaps. 
  • Tilsæt 2 kefir limeblade og 3 hele stjerneanis. 
  • Lad det trække i godt en uges tid, før du filtrerer det. 
  • Ønsker du en kraftigere smag af havtorn, kan du lige mase dem med fingrene, før du lægger dem i væsken. 
  • Smag til med muscovadosukker, hvis du ønsker den sødere. 

Se alle snapseglas.

Havtornsnaps billedet