- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Drikke
- havtornsnaps

Opskrift på havtornsnaps
Havtorn er i sæson fra midten af august og frem til oktober måned. Den vokser vildt over hele landet, særligt omkring kysterne er den nem at finde - og du kan nemt lave din egen snaps af de syrlige bær.
Skrevet af Inge Skovdal · 19 oktober 2020Det skal du bruge:
75 g Havtorn (fra frost eller sæson)
50 cl snaps
2 kefir limeblad
3 stjerneanis
Sådan laver du havtornsnaps:
- Tag 75 gram friske havtorn (alternativt kan du også bruge 2 dl frosne havtorn) og nup stilken af.
- Læg dem i 500 ml vodka eller basis snaps.
- Tilsæt 2 kefir limeblade og 3 hele stjerneanis.
- Lad det trække i godt en uges tid, før du filtrerer det.
- Ønsker du en kraftigere smag af havtorn, kan du lige mase dem med fingrene, før du lægger dem i væsken.
- Smag til med muscovadosukker, hvis du ønsker den sødere.
