Mariner dine bøffer, forlæng holdbarheden på den friskfangede fisk og bevar grøntsagernes høje indhold af sunde indholdsstoffer med vakuumpakkeren fra Hâws. Med andre ord: Få mere ud af dine madvarer!
- Forlænger holdbarheden på maden
- Nem at betjene med kun én hånd
- Forberedende til sous vide
Hvorfor vakuumere?
Helt enkelt bevares madvarers friskhed i længere tid, når du vakuumerer. Derudover er det nemt at tilberede mad, som er vakuumpakket, men det er samtidig også en måde hvorpå du kan minimere madspild. Køber du eksempelvis en god stor ost på tilbud, så del den op i mindre dele og vakuumpak nogle af dem. Ligeledes kan madvarer, der skal på frost, holdes sig friskere end hvis de bare ligger løst i en pose.
Sous vide-metoden
Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.