Forlæng madens levetid med vakuumspakkeren fra Gastronoma. Perfekt til at forlænge madens levetid, men er også imponerende god til at marinere kød eller fisk i sous vide. Du finder hurtigt ud af hvor meget mad du faktisk kan gemme når du har en vakuumspakker ved din side.
Nem at betjene
Det er nemt at betjene vakuumspakkeren. Du indsætter posen i maskinen, skubber Vac & Seal og maskinen klarer resten for dig. Madresterne kan nemt vakuumpakkes og maden beholder sprødheden og smagen efter nedfrysning og du slipper for iskrystallerne fra fryseren. Du vil hurtigt finde ud af hvor meget mad du har smidt ud, som der faktisk kan gemmes til senere dato med samme smag og sprødhed.
Intens madlavning med sous vide
Hvis du også har fået øjnene op for madlavning med sous vide, er en vakuumpakker uundværlig i dit køkken. Råvarerne kan marineres eller krydres direkte i plastpakningen før vakuumpakning og tilberedning med sous vide for en hurtig marinering med høj smagsintensitet.