Læn dig tilbage i sofaen og smæk benene op. Du behøver ikke stå over kødgryderne, når du tilbereder mad med sous vide. Gastronoma sous vide-staven er med kompatibel med WiFi, så du kan styre din sous vide-tilberedning - uanset hvor du er.
Du kan indstille, ændre eller følge tids- og temperaturindstillingerne, også under tilberedningen.
- Med WiFi
- Temperaturindstilling fra 0-90°C med +/- 0,5°C præcision
- Med auto-sluk
Hvorfor sous vide?
Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser tilberedes i en forseglet plastpose i en længere periode og ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder - typisk mellem 45-85°C. Langtidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.
Sous vide er supernemt!
Fyld en gryde med vand, læg posen med råvarerne i vandet og påsæt Gastronoma sous vide-staven. Når du har indstillet tid og temperatur, kan du lave noget andet og trygt overlade det til sous vide-staven at tilberede din mad til perfektion.
Gastronoma sous vide-staven kan monteres på alle slags gryder med en kapacitet op til 15 liter. Staven sikrer vandcirkulation og temperaturen kan indstilles på 0–90°C med en stabilitet på ± 0,5 °C.
Sådan rengør du din sous vide stav Lad apparatet afkøle efter brug og tør det af på ydersiden med en hårdt opvredet klud og tør efter med tør blød klud. Det anbefales at apparatet afkalkes med jævne mellemrum i en opløsning af 1 del husholdningseddike og 2 dele vand. Se instruktion i manualen.