Læn dig tilbage i sofaen og smæk benene op. Du behøver ikke stå over kødgryderne, når du tilbereder mad med sous vide. Gastronoma sous vide-staven er med kompatibel med WiFi, så du kan styre din sous vide-tilberedning - uanset hvor du er.
Du kan indstille, ændre eller følge tids- og temperaturindstillingerne, også under tilberedningen.
- Med WiFi
- Temperaturindstilling fra 0-90°C med +/- 0,5°C præcision
- Med auto-sluk
Hvorfor sous vide?
Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser tilberedes i en forseglet plastpose i en længere periode og ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder - typisk mellem 45-85°C. Langtidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.
Sous vide er supernemt!
Fyld en gryde med vand, læg posen med råvarerne i vandet og påsæt Gastronoma sous vide-staven. Når du har indstillet tid og temperatur, kan du lave noget andet og trygt overlade det til sous vide-staven at tilberede din mad til perfektion.
Gastronoma sous vide-staven kan monteres på alle slags gryder med en kapacitet op til 15 liter. Staven sikrer vandcirkulation og temperaturen kan indstilles på 0–90°C med en stabilitet på ± 0,5 °C.