Kokkekniven er uundværlig i et køkken – og har du en rigtig god en, så er det næsten den eneste kniv, som du har brug for. Kniven fra Eva Solo kan klare alle slags skære- og snitteopgaver – viola!
- 67 slag ultimativ skarphed Ligger godt i hånden En kniv der holder evigt
Til alle køkkenets skæreopgaver
Kokkekniven er den mest alsidige kniv i et køkken og kokkens foretrukne værktøj. Denne kniv har et skarpt blad på 20 cm og er perfekt til alt fra grøntsagssnitteri, enhver hakkeopgave og udskæring af kød. Skaftets udformning sikrer, at kniven ligger stabilt i hånden, når opgaverne skal klares.
Nordisk design – japansk præcision
Japanske knive er kendt for at være de skarpeste og de bedste. Derfor er knivene i Nordic Kitchen serien fra Eva Solo er designet efter japanske traditioner. Knivsbladet er udformet i japansk Damaskusstål (AUS 10) og lavet i 67 lag med et skær på en vinkel på 13-15 grader. Denne kombination resulterer i et ultraskarpt blad uden at gå på kompromis med dets fleksibilitet. Designet med en smal ryg gør det let at skære igennem råvarer, og håndtaget er formet med udgangspunkt i hånden anatomi.