Uanset om den er frisk eller frossen, så skal fiskefileten være sprød og lækker. Fiskefilet er bare en af de mange lækkerier, du kan lave i Dual airfryeren fra Cook & Baker.
- 8 liters kapacitet
- Dobbelt varmelegeme
- Indvendigt lys og vindue i skuffe
Stor airfryer med to varmelegemer
Airfryeren har en kapacitet på 8 liter og er derfor en rummelig model. Den har hele 12 programmer: Air Fry, Fries, Wings, Bacon, Fish, Vegetables, Bake, Steaks, Pizza, Dehydrate, Shrimp og Keep Warm. Er der ikke et program, der passer til dit behov, kan du naturligvis indstille tid og temperatur manuelt. Du kan hele tiden følge med i tilberedningen, da airfryeren er med indvendigt lys og vindue i skuffen. Du indstiller let airfryeren på det store, digitale display.
Denne model er desuden med dobbelt varmelegeme. Det gør den mere effektiv, og du behøver ikke at vende fx fiskefileterne for at få en ensartet tilberedning.
Skuffen og den løse rist i bunden af skuffen er med keramisk belægning.
Derfor skal du have en airfryer
Du ved, at du skal have en airfryer, men måske ved du ikke hvorfor eller hvad sådan en airfryer kan?
En airfryer kræver mindre energi end en ovn, den starter hurtigere op, fordi ovnvolumen er mindre, og du får samtidig et godt resultat. Det kan siges meget kort:
- Mindre fedt
- Mindre strøm
- Mindre tid i køkkenet
Ønsker du at vide mere, kan du læse om airfryers her.Læs her for at få gode og inspirerende opskrifter til en airfryer.
Cook & Baker - Din daglige køkkenpartner
Hos Cook & Baker mødes design og funktionalitet. Med ergonomiske greb, varmeisolerende materialer og et enkelt design skaber Cook & Baker produkter, der både ser godt ud og føles rigtige i hånden.
Gennemtænkt kvalitet til en pris, alle kan være med på. Fra det lille rivejern til den solide stegepande er alle produkter nøje udvalgt.
Med Cook & Baker får du et bredt udvalg af køkkengrej såsom gryder, bageartikler, termokander og praktiske køkkenredskaber som knive, sakse, bradepander og meget mere. Alt er designet til at være let at bruge, nemt at rengøre og en fornøjelse at have i køkkenet.