Ønsker du at dine madvarer skal holde længere? Eller har du fået øjnene op for Sous Vide? Vakuumering af dine fødevarer kan have mange smarte fordele!
- Automatisk vakuum og forsegling Nem at betjene Inklusiv 10 poser (20 x 30 cm)
Denne kompakte og stærke vakuumeringsmaskine fra Caso har en svejsebredde på 30 cm. Og den er derfor ideel til alle former for vakuum.
Forlænger holdbarheden
Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt for at vækste.
Sous vide-metoden og marinering
Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.
Ønsker du blot en hurtig og effektiv marinering af din mad, er dette også en ideel metode at bruge.
Du kan købe vakuumposer i forskellige størrelser alt efter hvad du skal vakuumere, men du får allerede 10 poser (20 x 30 cm) med i købet.