Vakuumpak dine råvarer og få den optimale smag og mørhed frem før tilberedning i sous vide eller for at sikre madvarernes holdbarhed. Brug vakuummaskinen til alle slags råvarer – fra kød og fisk til grønt eller frugt.
- Sikrer madvarers holdbarhed Vakuumpak før tilberedning i sous vide Dobbelt svejsetråd
Vakuumpakning – lige til at gå til
VacuChef 72 vakuummaskine fra Caso er en kompakt maskine med kammerfunktion, der kan lave næsten 100 % vakuum. Du kan let indstille maskinens vakuum og svejsetid på det intuitive display, og maskinen har digital visning af, hvor langt den er i processen.
Flot design
Maskinens design er enkelt og fladt, så maskinen er let at opbevare i en køkkenskuffe. Kammer og kabinet er i stiligt rustfrit stål, og låget er transparent, så maskinen er præsentabel at have stående fremme i køkkenet.
Dobbeltsikrede vakuumpakker
VacuChef 72 laver vakuumpakker med en bredde på 30 cm, der er sikret med dobbelt svejsetråd. En stærk vakuumpumpe sikrer maskinens kapacitet på 72 liter pr. minut.
Rengør apparatet efter brug, når den er afkølet. Selve apparatet aftørres af med en fugtig klud. Det indvendige rengøres med køkkenrulle.