Du kan vakuumpakke alt fra kød og grønt til fisk og frugt. Når du vakuumpakker dine råvarer med Caso VacuChef 70, får du den optimale smag og mørhed frem før tilberedning i sous vide. Vakuumerer du for at sikre opbevaring af madvarer, giver vakuumet en naturlig opbevaring helt uden konserveringsmidler.
- Naturlig opbevaring af fødevarer - helt uden konserveringsmidler Vitaminer og mineraler bibeholdes Dobbelt svejsetråd
Vakuum bevarer smag
Når du vakuumpakker dine fødevarer, kan du sagtens købe stort ind, dele op i mindre portioner og vakuumpakke fødevarerne til nem opbevaring. Samtidig sikrer du, at maden bibeholder mineraler, vitaminer og smagsstoffer – også til senere brug.
Vakuumpakning er nemt
VacuChef 70 betjenes let via manuelle trykknapper, og både svejsetid og vakuum kan indstilles. Følg med i vakuumprocessen på maskinens digitale procesvisning eller kig gennem maskinens transparente glaslåg ned i det 8 liter store kammer.
Dobbeltsikrede vakuumpakker
VacuChef 70 laver vakuumpakker med en bredde på 30 cm, der er sikret med dobbelt svejsetråd. Maskinens stærke pumpe giver en kapacitet på 60 liter i timen og et vakuum på næsten 100%. Der medfølger 30 folieposer.