Lav søde og smagfulde chokolader med chokoladeformen fra by Ditte Julie. Brug chokoladerne som ekstra pynt på en kage eller placer dem på et af Ditte Julies smukke kagefade og server som en sidesnack, når det er kaffetid.
- Chokoladeform i fødevaregodkendt klar plast
- Til 32 små chokolade æg
- Nem at rengøre
Chokolade kan man altid spise
Her er hvad Ditte Julie mener om chokolade: Jeg elsker at lave små fyldte chokolader. Ikke mindst fordi de kan laves i adskillige farver, udtryk og smagsvariationer. Hele året taler til, at der kan laves lækre fyldte chokolader. De er fantastiske på ethvert kagebord og ikke mindst som gave til værten.
Sådan laver du lækre små chokoladeæg:
1. Temperer chokoladen til den rette temperatur og hæld chokoladen i formen.
2. Giv formen nogle lette bank for at undgå luftbobler og skrab overflødigt chokolade væk.
3. Vend formen og lad den dryppe af og skab overskydende chokolade af.
4. Sæt chokoladeskallerne på køl.
5. Fyld chokoladeskallerne med det ønskede fyld.
6. Luk derefter chokoladerne med tempereret chokolade.
7. Skrab overflødigt chokolade væk og sæt på køl.
8. Giv formen et tvist og bank chokoladerne ud på køkkenbordet.
Chokoladeformen tåler fryser og den har bedst af at blive vasket op i hånden uden sæbe. Et godt tip herfra er at bruge vat efter du har gjort formen ren til at fjerne kalk.
By Ditte Julie
Ditte Julies kreative univers forvandler bagning til en æstetisk oplevelse. Her finder du alt fra elegante flødebolleforme og praktiske bageforme til smukke serveringsdele, skabt med øje for både funktion og design. Produkterne er lavet i holdbare materialer og designet med fokus på multifunktionalitet. Alt sammen med omtanke for miljøet og din hverdag i køkkenet. Bageprofilen Ditte Julie Jensen
Silikone er et aktivt materiale, som let tager fnug og snavs til sig. Derfor anbefaler vi, at du vasker din silikoneform under varmt vand inden brug.
Vask formen i varmt vand uden sæbe, skold med kogende vand og ryst den fri for vand. Lad den tørre før brug. Tør ikke formen af med et viskestykke eller lignende, for det vil påføre fnug.
Vi anbefaler også, at du opbevarer dine silikoneforme i en boks eller beholder, så silikonen er beskyttet mod snavs.