Lav søde og smagfulde chokolader med chokoladeformen fra by Ditte Julie. Brug chokoladerne som ekstra pynt på en kage eller placer dem på et af Ditte Julies smukke kagefade og server som en sidesnack, når det er kaffetid.
- Chokoladeform i fødevaregodkendt klar plast
- Til 32 små chokolade æg
- Nem at rengøre
Chokolade kan man altid spise
Her er hvad Ditte Julie mener om chokolade: Jeg elsker at lave små fyldte chokolader. Ikke mindst fordi de kan laves i adskillige farver, udtryk og smagsvariationer. Hele året taler til, at der kan laves lækre fyldte chokolader. De er fantastiske på ethvert kagebord og ikke mindst som gave til værten.
Sådan laver du lækre små chokoladeæg:
1. Temperer chokoladen til den rette temperatur og hæld chokoladen i formen.
2. Giv formen nogle lette bank for at undgå luftbobler og skrab overflødigt chokolade væk.
3. Vend formen og lad den dryppe af og skab overskydende chokolade af.
4. Sæt chokoladeskallerne på køl.
5. Fyld chokoladeskallerne med det ønskede fyld.
6. Luk derefter chokoladerne med tempereret chokolade.
7. Skrab overflødigt chokolade væk og sæt på køl.
8. Giv formen et tvist og bank chokoladerne ud på køkkenbordet.
Chokoladeformen tåler fryser og den har bedst af at blive vasket op i hånden uden sæbe. Et godt tip herfra er at bruge vat efter du har gjort formen ren til at fjerne kalk.