Med denne bagemåtte opnår du et bagværk, der er bagt til perfektion, hver gang - uanset om du skal bage tærter, småkager, boller eller mørdej. Måttens små huller gør nemlig, at varmen spredes ud til hele måttens overflade og sikrer derved, at dit bagværk bliver gennembagt.
- Tåler opvaskemaskine, ovn og mikroovn
- Tåler temperaturer fra -60°C til 230°C
- Lader bagværket ånde
Den rigtige gennembagning
For at sikre at dine småkager eller mørdej bliver jævne under bagning, kan du bruge to bagemåtter til at holde bagværket nede.
Multifunktionelt bageark
Bagemåtten er fremstillet i platinumsilikone. Det er et højkvalitetsprodukt, som kan gå i ovnen, så du undgår at flytte dit perfekt udrullede bagværk fra bagemåtte til en bageplade.
Desuden tåler bagemåtten temperaturer fra -60°C til 230°C og tåler derfor også maskinopvask, mikroovn og fryser.
By Ditte Julie
Ditte Julies kreative univers forvandler bagning til en æstetisk oplevelse. Her finder du alt fra elegante flødebolleforme og praktiske bageforme til smukke serveringsdele, skabt med øje for både funktion og design. Produkterne er lavet i holdbare materialer og designet med fokus på multifunktionalitet. Alt sammen med omtanke for miljøet og din hverdag i køkkenet. Bageprofilen Ditte Julie Jensen
Tips til at passe på silikone Silikone er et aktivt materiale, som let tager fnug og snavs til sig. Derfor anbefaler vi, at du vasker dit silikoneprodukt under varmt vand inden brug.
Vask silikoneproduktet i varmt vand uden sæbe, skold med kogende vand og ryst fri for vand. Lad den tørre før brug. Tør ikke silikonen af med et viskestykke eller lignende, for det vil påføre fnug.
Vi anbefaler også, at du opbevarer dine silikoneprodukter i en boks eller beholder, så silikonen er beskyttet mod snavs.