Nevada fra Bisva er en fantastisk, semiprofessionel vakuumpakker med hele tre forseglinger! maskinen kan bruges til sous vide og til almindelig langtidsholdbar opbevaring af mad.
Automatisk og manuel forseglingsteknik
3 forseglinger
Forlænger holdbarheden af din mad
Med denne maskine er det muligt at forsegle poser, der bruges til alle formål fra præservering af mad over sous vide til kogning.
Nevada vakuummaskinen har en virkelig kraftig pumpe, der trækker 20 liter pr. minut og vakuumerer op til 98% på meget, meget kort tid.
Forlænger holdbarheden
Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt for at vækste.
Sous vide-metoden og marinering
Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.
ønsker du blot en hurtig og effektiv marinering af din mad, er dette også en ideel metode at bruge.