Skræl, skær og hak grøntsager og krydderurter med denne Naikiri Kniv fra MIYABI, som har et bredt og rektangulært blad.
- Ergonomisk skæring
- Holder sin skarphed i lang tid
- Korrosionsbestandig
Japansk Nakiri kniv
Kniven er fremstillet i Seki, som er det japanske centrum for sværd- og knivindustrien. Det kombinerer fremragende skarphed med en særlig æstetik. Det sømløse plasthåndtag (POM) er ergonomisk formet, så kniven ligger ekstra godt i hånden.
Knivbladets opbygning
Knivens bladstål er af typen FC61, knivbladet er FRIODUR ishærdet to gange og er fremstillet i stål af høj kvalitet, er korrosionsbestandigt og har en hårdhed på 62 Rockwell, som sikrer at kniven holder sig i lang tid. Kniven er ydermere blevet slebet med Honbazuke-metode på en våd slibesten, et traditionelt japansk håndværk, hvor bladet slibes og poleres i tre trin, hvilket sikrer et særligt skarpt blad.