Sujihiki er den japanske udgave af den europæiske filetkniv. Denne Sujihiki er en ultraskarp kniv med enhårdhed på 63 Rockwell
- Dimensionalt stabilt skaft i det smukt årede Pakkatræ
- Det symmetriske blad med et ultraskarpt Honbazuke skær sikrer utrolig skarphed
- Shotoh kniven er designet til at snitte, skære og skrælle frugt og grøntsager
Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.