Få velsmagende grillstriber på bøfferne med Le Creuset grillpande. Uanset om det er gråvejr eller grillvejr, så er den rillede overflade perfekt til steak, tunbøffer, laksebøffer, rejer og grøntsager.
- Pande med stor grillflade
- Udført i holdbart støbejern
- Kan bruges på alle varmekilder
Grillpandens kvadratiske form har en stor stegeflade, og det integrerede hjælpehåndtag gør håndtering nem og sikker. Panden er fremstillet i støbejern, som er kendt for at være et af de bedste materialer til madlavning, da varmen fordeles jævnt og ensartet.
En sand grillmester i køkkenet
Lysten til grillmad kan opstå på alle tider af året – med en grillpande kan du sætte tænderne i en saftig grillbøf selv på kolde vinterdage. Hvis du vil vide, hvordan du får det bedste grillresultat på grillpanden, kan du roligt læse videre her.
Når du lægger en bøf på grillen syder det dejligt – det skal det også gøre på grillpanden. For at opnå den høje overfladetemperatur skal grillpanden forvarmes uden fedtstof. Varm panden igennem i ca. 5-10 minutter ved middel temperatur. Ved at stænke et par dråber vand på pandens overflade, kan du teste om panden er varm nok til brug. Hvis det syder og fordamper med det samme, er din grillpande klar til lidt fedtstof og dine råvarer.
Psst… For at få de helt perfekte grillmærker skal råvarerne ligge urørt på panden i flere minutter, før du flytter på dem.
Pleje og rengøring af støbejern Efter brug dannes der en patina på pandens overflade – den forbedrer stegeegenskaberne og forhindrer maden i at hænge fast under tilberedningen – så den skal du ikke skrubbe af.
Hvis der ikke er madrester, der hænger fast, har din støbejernspande bedst af blot at blive skyllet under varm vand og derefter tørres af med en fugtig klud. Skal der alligevel skrappere midler i brug, kan du vaske den op med varmt sæbevand og en opvaskebørste – husk dog at skylle panden med vand og tørre den grundigt af med det samme.